تعیین تکلیف مقالات با مشارکت اساتید بین المللی در کوتاهترین زمان
** به اطلاع کلیه نویسندگان محترم می رساند با توجه به سیاست جدید نشریه مطالعات مدیریت ورزشی، "مقالات با مشارکت اساتید بین المللی" در صورت تایید استاد راهنما و مدیر گروه دانشکده در اولویت بررسی می باشد و فرایند داوری و تعیین تکلیف این مقالات حداکثر تا 20 روز کاری خواهد بود.**

مطالعه بیشتر

از تاریخ ابلاغ آیین نامه 11/25685 مورخ 1398/02/09 به جای دسـته بندی نشریات به "علمی-پژوهشـی" یا "علمی-ترویجی" همۀ نشـریاتِ مشـمول این آیین‌نامه با عنوان "نشریۀعلمی" شـناخته می‌شوند.
اعضای محترم شورای معاونان، روسای محترم دانشـگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و موسسات وابسته به وزارت متبوع آیین نامۀ نشریات علمی، که در 10ماده و 16 تبصـره به تایید و توشـیح مقام محترم وزارت رسـیده است برای اسـتحضار و دسـتور اجرای مفـاد آن ایفـاد می‌شود و از این تاریخ جایگزین آیین نامۀ تعیین اعتبار علمی نشریات، مصوّب 08/11/1390 است. آیین نامـۀ نشـریات علمی بـا هـدف گسترش اختیـارات دانشـگاه‌ها، مراکز پژوهش و فناوری وانجمـن هـای علمی، همچنیـن تمرکز ســتاد وزارت متبـوع بر ایفـای نقش سـیاست‌گـذاری وبرنامه ریزی برای ارتقای ...

مطالعه بیشتر